Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Brasov Business Brunch- Un eveniment de business de inalta calitate organizat de Asociatia PRO Afaceri Brasov

Va invităm la prima ediție BBB la restaurant Belvedere Brasov (str Stejerisului, nr 11) împreună cu partenerii, prietenii sau familia! Ne dorim să facem afaceri într-un mediu relaxat, să savuram preparate culinare deosebite, să degustăm o bautură și să petrecem momente frumoase alături de oameni interesanți din diferite domenii de activitate.

Brunch-ul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineața şi aleg, macăr în weekend, să nu se trezescă pentru micul dejun. Pe de altă parte se asociază deseori cu masa de prânz pentru ca este destul de consistent. Brunch-ul este, de fapt, o combinaţie între micul dejun şi prânz. Termenul provine din fuziunea cuvintelor englezeşti „breakfast” (micul dejun) şi „lunch” (masa de prânz). Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este social acceptat. Brunch-ul este un concept apărut în Marea Britanie, la sfârșitul secolului XIX şi are loc, de regulă, duminica.

Intervalul orar în care vom servi brunch-ul este 11.00-15.00, în compania unor artiști locali plăcuți, care vor întreține ambientul agrabil.

 


 

Programul este unul relaxat:
10.30 – 11.00  Primirea participanților (welcome beverages)
11.00 – 11.15  Prezentarea BBB
11.15 – 11.45  Prezentarea participanților și afacerilor lor
11.45 – 12.15  Invitat – surpriză: Onelia Pescaru – om de media brasovean. 

Prezentarea unei companii
12.15 – 13.00  Servirea mesei și networking informal
13.00 – 13.30  Moment artistic
13.30 – 14.00  Discuții libere pe teme de afaceri. Propuneri de afaceri, informații noi, sugestii de dezvoltare economică
14.00 – 15.00  Degustare de vinuri – Le Somelier Brasov și networking liber


15.00 – 15.15  Încheierea evenimentului. Concluzii și testimoniale

 


 

Evenimentul se adresează antreprenorilor cu sau fară experiență, freelancerilor, angajaților, persoanelor care lucrează în domeniul resurselor umane, managerilor, ex-patilor, dar si tuturor celor sunt interesați si pasionați de afaceri (business wanna-bees), de dezvoltarea unor noi parteneriate și  de ideea unui Brașov prosper. .. deci, ține cont, poți veni și cu partenerul de viață să socializezi în acest mediu propice!

Ce caștigi daca participi?
1. Antreprenori de succes locali, regionali si nationali
2. Oportunități de afaceri imediate
3. Business networking real

Ce pierzi dacă nu vii?
1. Primul eveniment Business Brunch – PRO Afaceri Brașov.
2. Oportunitatea de a interactiona cu oameni de afaceri.
3. Un mediu antreprenorial pentru dezvoltarea afacerii.

 


 

Meniul este unul generos și cuprinde o gustare rece (finger foods precum mușchi de porc copt în ierburi aromatice sau ruladă de pui cu crustă de parmezan – 10 feluri de mâncăruri rafinate), un fel de bază (ce conține piept de curcan în aluat fraged și confiat din mușchiuleț de porc – 6 feluri de mâncăruri de bază), băuturi nonalcoolice și un pahar de vin la alegere (alb/roșu/rose).

Mâncarea și băutura sunt gratuite, dar networkingul, spectacolul artistic și buna dispoziție costă 110 lei. Serios vorbind, întreg brunch-ul costă doar 110 lei pentru fiecare persoană, suma ce poate fi achitată în avans către Asociația Pro Afaceri Brasov.

Copii sub 14 ani beneficiaza de discount 50% subventionat de catre Asociația noastră.

 


Partener oficial:

 

Parteneri media: Grupul Iubim Brașovul , Business & Living , newsbv.ro, Corona Press

          

Ne cerem scuze, dar toate locurile disponibile la acest eveniment au fost ocupate.