Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Brașov Business & Family Brunch – Un eveniment de business de înaltă calitate, organizat de Pro Afaceri Brasov

Vă invităm la cea de a patra ediție BBB ce va avea loc la Restaurant Aro Palace Brașov, împreună cu partenerii, prietenii sau familia! Ne dorim să facem afaceri într-un mediu relaxat, să savurăm preparate culinare deosebite, să degustăm o bautură și să petrecem momente frumoase alături de oameni interesanți, din diferite domenii de activitate.

Brunch-ul reprezintă masa celor care iubesc somnul de dimineață şi aleg, măcar în weekend, să nu se trezească pentru micul dejun. Pe de altă parte se asociază deseori cu masa de prânz pentru că este destul de consistent. Brunch-ul este, de fapt, o combinaţie între micul dejun şi prânz. Termenul provine din fuziunea cuvintelor englezeşti „breakfast” (micul dejun) şi „lunch” (masa de prânz). Spre deosebire de micul dejun, la brunch consumul de alcool este social acceptat. Brunch-ul este un concept apărut în Marea Britanie, la sfârșitul secolului XIX şi are loc, de regulă, duminică.

Intervalul orar în care vom servi brunch-ul este 11.30 – 15.30, în compania unor antreprenori și manageri locali și regionali.

Programul este unul relaxat:
11.30 – 12.00 Primirea participanților (welcome beverages)
12.00 – 13.00 Prezentarea ProAfaceri (proiecte și membrii)
13.00 – 14.00 Servirea mesei și networking informal. Discuții libere pe teme de afaceri. Propuneri de afaceri, informații noi, sugestii de dezvoltare economică
14.00 – 15.00 Degustare de vinuri cu somelier. Networking liber
15.00 – 15.30 Închiderea evenimentului. Concluzii și testimoniale

Evenimentul se adresează antreprenorilor cu sau fară experiență, freelancerilor, angajaților, persoanelor care lucrează în domeniul resurselor umane, managerilor, ex-patilor, dar și tuturor celor interesați și pasionați de afaceri (business wanna-bees), de dezvoltarea unor noi parteneriate și de ideea unui Brașov prosper.
Ține cont, poți veni și cu partenerul de viață să socializezi în acest mediu propice!
Poți veni cu familia, inclusiv cu copii, pentru că am pregătit pentru ei activități de joacă, alături de personal calificat

Ce caștigi dacă participi?
1. Conexiunea cu antreprenori de succes locali, regionali și nationali
2. Oportunități de afaceri imediate
3. Business networking real

Ce pierzi dacă nu vii?
1. Un eveniment Business Brunch – PRO Afaceri Brașov
2. Oportunitatea de a interacționa cu oameni de afaceri
3. Un mediu antreprenorial pentru dezvoltarea afacerii

Meniul va fi unul generos, oferit gratuit din partea ProAfaceri, dar networkingul, spectacolul artistic și buna dispoziție costă 145 RON, dacă se achită până la data de 01.12.2019 (inclusiv), sau 150 RON dacă se achită la eveniment.
Serios vorbind, întreg brunch-ul poate costa doar 130 lei pentru fiecare persoană, sumă ce poate fi achitată în avans către Asociatia ProAfaceri Brașov.
Copii sub 14 ani beneficiază de discount 50% subvenționat de către Asociația noastră.

Nu pierde această oportunitate și fii unul dintre participanți. Rezervă-ți locul din timp, locurile sunt LIMITATE!

PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi. – PROgres – PROcomunitate

Îți multumim pentru timpul acordat și ne vedem la Brunch Business & Family, duminică 15.12.2019, pentru că dorim să facem afaceri împreună, în direcția unei comunități prospere și armonioase.

Preț bilet 145 Lei/Pers.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

    Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

    Comenteaza

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.