Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Avem alături oameni de succes, pentru că doar împreună putem evolua, ne putem dezvolta și putem învăța unii de la ceilalți. Astfel, Mircea Căpățână cofondator Smart Bill Romania ‹ https://www.smartbill.ro/ › și Ambasador Pro Afaceri Brasov, ne-a transmis nouă, membrilor Pro Afaceri Brasov, dar și tuturor oamenilor de afaceri, un mesaj plin de învățături:
1. Înțelege cu adevărat nevoia pe care o rezolvi. E al naibii de greu și majoritatea tratăm prea superficial acest lucru;
2. Execuția e critică, de tip totul sau nimic, succes sau eșec. Nimic negociabil aici;
3. Construiește echipa cu care să poți câștiga;
4. Focus- concentrează-te pe ce este esențial și execută-l bine;
5. Să concurezi la preț este cea mai dificilă strategie pentru a ieși câștigător pe termen lung, deși e probabil cea mai tentantă pentru începători.

Te așteptăm cu drag la întâlnirile noastre, dacă vrei să cunoști oameni de calitate, posibili colaboratori, dacă ești interest/ă de educație și dezvoltarea unei afaceri de succes!


Asociatia ProAfaceri Brasov s-a infiintat in primavara anului 2017 din dorinta membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional si national. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor. In acest sens, ProAfaceri a inceput organizarea clubului de afaceri in fiecare saptamana, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care invata sa se dezvolte impreuna si sa faca afaceri. ProAfaceri Club a adunat pana acum aproape 1000 de participari, zeci de speakeri si parteneri implicati in dezvoltarea ProAafaceri.


 

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club Braşov:

17:45 – 18:00 – Check-in (coffee, beverages and snacks)

18:00 – 18:10 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

18.10 – 18.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților


18.40 – 19.00 -” Eu si compania mea” – Andrei Medan – Fondator Pufulete Maramureș

Daca ai un vis si crezi in el, atunci fi suficient de nebun si fa-l sa devina realitate.

19.00 – 19.10 Q&A – Andrei Medan

 

 

 


19.10 – 19.30 -Speaker: Ioan Ardelean Drăgușin – se consideră un familist convins şi este un producător de cartofi şi culturi vegetale din 1991. Fiind un bun naţionalist, produsele sale sunt exclusiv pentru piaţa românească pentru ca românii să se bucure de gustul şi calitatea produselor româneşti.

19.30 – 19.40 – Q&A –  Ioan Ardelean Drăgușin

 

 


19.40 – 19.50 – PRO Facts PRO Tips PRO Solutions

19.50 – 20.00 – Încheiere Întalnire

20.00 – 20.45  – Networking

 

Taxa de coffee-break: 20 ron

Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

    Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

    Comenteaza

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.