Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

      A fi om de afaceri este o artă, cu multe provocări, dar și succese, iar comunitatea Pro Afaceri Brasov oferă ustensilele necesare unui tablou de excepție. Tu de ce ustensile ai nevoie pentru a realiza propriul tablou de succes? – Te așteptăm în fiecare zi de joi, de la ora 17.45, să ne cunoști, să facem #networking de calitate, să îți punem la dispoziție experiența noastră.

 

Asociatia ProAfaceri Brasov s-a infiintat in primavara anului 2017 din dorinta membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional si national. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor. In acest sens, ProAfaceri a inceput organizarea clubului de afaceri in fiecare saptamana, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care invata sa se dezvolte impreuna si sa faca afaceri. ProAfaceri Club a adunat pana acum aproape 1000 de participari, zeci de speakeri si parteneri implicati in dezvoltarea ProAafaceri.


 

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club Braşov:

17:45 – 18:00 – Check-in (coffee, beverages and snacks)

18:00 – 18:10 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

18.10 – 18.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților


18.40 – 19.00 -” Eu si compania mea” – Cristian Acosta – Ajutorul tău în asigurări.
Cu vechime de 14 ani în domeniu, Cristian Acosta, oferă consultanță, atât persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în încheierea polițelor de asigurare și oferă ajutorul în soluționarea dosarelor de daună. Tu ai parte de o consultanță profesionistă?

19.00 – 19.10 Q&A – Cristian Acosta

 

 


 

19.10 – 19.30 – Speaker : Ovidiu Neamțu – “Creatori de viitor”

Asociația 11even a luat naștere la Cluj-Napoca în 2012, din dorința unor oameni cu experiență în zona de business, jurnalism și organziare de evenimente, de a susține diverse cauze comunitare prin intermediul unor proiecte frumoase, derulate în mai multe comunități din România.  Suntem preocupaţi în a dezvolta activităţi prin care să încurajam creşterea personală a membrilor comunităţilor în care acţionăm. Prin programele pe care le implementăm, acţionăm în arii diverse: educație, sport de masă, dezvoltare personală, etc.

 


Site-ul asociației: www.11even.ro

19.30 – 19.40  Q&A – Ovidiu Neamțu

19.30 – 19.50  PRO Facts -Tips – Solutions

19.50 – 20.00 – Încheiere Întalnire

20.00 – 20.45  – Networking

 

Taxa de coffee-break: 20 ron

Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.