Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Calea spre succes constă în a acționa cu perseverență”. Tu-ți cunoști propriile unelte de succes? Te invităm în fiecare zi de joi, ora 17.45, să faci #networking de calitate, să cunoști oameni de #succes și potențiali colaboratori, pentru ca împreună să aducem creativitatea în afacerile noastre.

Asociatia ProAfaceri Brasov s-a infiintat in primavara anului 2017 din dorinta membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional si national. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor. In acest sens, ProAfaceri a inceput organizarea clubului de afaceri in fiecare saptamana, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care invata sa se dezvolte impreuna si sa faca afaceri. ProAfaceri Club a adunat pana acum aproape 1000 de participari, zeci de speakeri si parteneri implicati in dezvoltarea ProAafaceri.


 

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club Braşov:

17:45 – 18:00 – Check-in (coffee, beverages and snacks)

18:00 – 18:10 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

18.10 – 18.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților


18.40 – 19.00 -Speaker – Ioana Sfârlea:

CEO Ingenious Biz

Ioana are experiență de peste 20 de ani în dezvoltare de business și operations management pentru companii precum Eximtur, Mosaic Conference Service, Ingenious Biz și Fortech. În ultimii 3 ani s-a axat pe product management și product investment management, oferind consultanță diferiților clienți investitori privați în managementul portfoliului investițional de tip start-ups, scale-ups. Totodată, în ultimii 15 ani a acumulat experiență în dezvoltare de business, coordonând proiecte de dezvoltare strategică (filiale noi, deschideri de magazine sau reprezentanțe pentru diverse companii din România și din străinătate).

19.00 – 19.10 Q&A – Ioana Sfârlea

 


19.10 – 19.30 – Speaker – Sorin Donca  – “De ce Digi Business”

Ocupă in prezent functia de Director Digi Mobil Business. Brasovean si fost sportiv de performanta, Sorin isi desfasoara activitatea in domeniul telecomunicatiilor de peste 23 ani, iar performanta este elementul definitoriu pentru el si in zona profesionala, nu doar in cea sportiva.

19.30 – 19.40  Q&A – Sorin Donca

19.30 – 19.50  PRO Facts -Tips – Solutions

19.50 – 20.00 – Încheiere Întalnire

20.00 – 20.45  – Networking

 

Taxa de coffee-break: 20 ron

Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate.

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Leave A Comment

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.