Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Întâlniri frumoase și valoroase au loc în fiecare joi la Hotel Kronwell, de la ora 18.30, în cadrul Clubului Pro Afaceri Brasov. Și ne bucurăm tare că facem lucruri frumoase, menite să dinamizeze mediul de afaceri local și chiar și cel national.

Întâlnirea membrilor și a invitațiilor PRO Afaceri Club – 18.04.2019 Hotel Kronwell ora 18.30. Participa si tu impreuna cu invitatii tai! Aici poti cunoaste antreprenori, manageri, freelanceri, poti face networking de calitate, poti gasi oportunitai de afaceri sau poti avea parte de educatie antreprenoriala aplicata. Vei intalni oameni din diferite domenii de activitate, de la comert la turism, de la distributie la imobiliare, de la servicii pentru afaceri la training, de la alimentatie publica la afaceri online.

Asociatia ProAfaceri Brasov s-a infiintat in primavara anului 2017 din dorinta membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional si national. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor. In acest sens, ProAfaceri a inceput organizarea clubului de afaceri in fiecare saptamana, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care invata sa se dezvolte impreuna si sa faca afaceri. ProAfaceri Club a adunat pana acum aproape 1000 de participari, zeci de speakeri si parteneri implicati in dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanti din USA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club Braşov:

18:30 – 18:40 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

18.40 – 19.10 – Prezentarea membrilor și a invitaților

19.10 – 19.30 – “Eu și compania mea” –Oriana Pascu – Dorință/ Credință/ Acțiune – cum m-au ghidat aceste valori înspre prosperitate materială și spirituală

19.30 – 19.40 Q&A – Oriana Pascu

19,40 – 19,50 Prezentare proiect “Sprijin IMM” – Carmen Szasz

 

19.50 – 20,20 – Speaker: Andrei Mihalcea – Cloud Expert “Amazon, comert si cloud ”.
Andrei a lasat in urma cariera militara pentru a deveni ceva mai mult decat un simplu executant in momentul in care a descoperit discursurile lui Les Brown. Aspira sa devina un antreprenor de success si este adeptul lucrului bine facut. Crede ca a darui valoare este cea mai buna carte de vizita si este adeptul pricipiului “Daruieste celor din jur in momentul cand ai ajuns in varf.” Este sigur ca ambitie + perseverenta + munca = reteta succesului. Acum vrea sa lase in urma cariera de corporatist, dezvoltandu-si cele doua ramuri de business, consultanta in domeniul comertului pe Amazon si serviciilor de cloud.

20,20 – 20.30 Q&A – Andrei Mihalcea

20.30 – 20.50 PRO Facts -Tips – Solutions

20.50 – 21.00 – Încheiere Întalnire

21.00 – 21.45 – Networking

Taxa de coffee-break: 20 ron

Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Impreuna avem peste 650 de angajati si cifra de afaceri cumulata de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne ofera beneficii importante.

PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi – PROgres

Echipa PRO Afaceri Brasov
Implica-te si tu in viata Cetatii! Participa impreuna cu prietenii si partenerii tai, vino cu idei care sa schimbe orasul si pune umarul la viziunea noastra, aceea a unui Brasov prosper!

office@proafaceri.com
www.proafaceri.com

0799 800 300

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.