Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Întâlnirea membrilor și a invitațiilor PRO Afaceri Club – 30.05.2019 Hotel ARO alace, etaj 8, ora 18.30. Participa si tu impreuna cu invitatii tai! Aici poti cunoaste antreprenori, manageri, freelanceri, poti face networking de calitate, poti gasi oportunitai de afaceri sau poti avea parte de educatie antreprenoriala aplicata. Vei intalni oameni din diferite domenii de activitate, de la comert la turism, de la distributie la imobiliare, de la servicii pentru afaceri la training, de la alimentatie publica la afaceri online.

Asociatia ProAfaceri Brasov s-a infiintat in primavara anului 2017 din dorinta membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional si national. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima optiune in ceea ce priveste infiintarea, managerierea, finantarea si internationalizarea afacerilor. In acest sens, ProAfaceri a inceput organizarea clubului de afaceri in fiecare saptamana, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care invata sa se dezvolte impreuna si sa faca afaceri. ProAfaceri Club a adunat pana acum aproape 1000 de participari, zeci de speakeri si parteneri implicati in dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanti din USA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club Braşov:

18:30 – 18:40 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

18.40 – 19.10 – Prezentarea membrilor și a invitaților

19.10 – 19.30 – “Eu și compania mea” –Olivia Podobea: Oprește-te ca sa poți reincepe!

19.30 – 19.40 Q&A – Olivia Podobea

 

 

19.40 – 20,20 – Speaker: Aura TobescuChocolatist – O afacere dulce

 „Stiati ca lumea se confruntă cu un deficit de ciocolată din cauza bolilor serioase care au afectat arborii de cacao în America Latină, locul unde se produce cea mai mare cantitate de cacao din lume? În același timp, cererea pe piață a ciocolatei este în continuă creștere. Bucurați-vă de ciocolată oricum și oricând. Este mereu o bucurie pentru oricine, și un excelent antidepresiv”.

 Aura Tobescu este persoana care a contribuit decisiv la lansarea și promovarea brandului Luado, unul deja cu notorietate pe piața brasoveană. Acum a lansat propria afacere cu praline de ciocolată, Chocolatist (www.chocolatist.ro), despre care vine să ne povestească (și sperăm să ne lase să și degustăm) în data de 30 mai 2019, la ora 18:30, la hotelul Aro Palace, la întâlnirea Pro Afaceri numarul #48.

20,20 – 20.30 Q&A – Aura Tobescu

20.30 – 20.50 PRO Facts -Tips – Solutions

20.50 – 21.00 – Prezentare crama: La Salina – Szitas Attila (sommelier)

21.00 – 21.45 – Degustare de vin ISSA, Crama La Salina + Networking

Taxa de coffee-break: 20 ron

Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Impreuna avem peste 650 de angajati si cifra de afaceri cumulata de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne ofera beneficii importante.

PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi – PROgres

Echipa PRO Afaceri Brasov
Implica-te si tu in viata Cetatii! Participa impreuna cu prietenii si partenerii tai, vino cu idei care sa schimbe orasul si pune umarul la viziunea noastra, aceea a unui Brasov prosper!

office@proafaceri.com
www.proafaceri.com

0799 800 300

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.