Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

☛ Vrei să cunoști antreprenori, manageri și traineri de succes?
☛ Vrei să faci networking de calitate?
☛ Vrei să înveți din experiențele altor oameni de afaceri?

…Vino alături de noi, Pro Afaceri Brasov, la întâlnirile săptămânale cu membrii și invitații lor! Noi oportunități de afaceri, educație antreprenorială, finanțări, speakeri de valoare și invitați speciali stau la baza celor mai eficiente evenimente de business locale și regionale din cadrul PRO Afaceri Club.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Asociația ProAfaceri Brașov s-a înființat în primăvara anului 2017 din dorința membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional și național. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima opțiune în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor. În acest sens, ProAfaceri a început organizarea clubului de afaceri în fiecare săptămână, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care învață să se dezvolte împreună și să facă afaceri. ProAfaceri Club a adunat până acum aproape 1000 de participări, zeci de speakeri și parteneri implicați în dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanți din UȘA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc.
Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Împreună avem peste 650 de angajati și cifra de afaceri cumulată de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne oferă beneficii importante.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi 13.06.2019:
————————————————————————————————

✦ 18.30 – 18.40 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

✦ 18.40 – 19.10 – Prezentarea membrilor și a invitaților

————————————————————————————————

✦ 19.10 – 19.25 – “Eu și compania mea” – Mihai Dafinoiu – Fondator Raw Visual Net: Branding & Marketing – “ReDam culoare afacerii tale!”

Antreprenoriatul în era digitală! Cum putem să construim branduri de calitate, care sunt adoptate cu ușurință de lumea în care trăim și cum să alegem cele mai eficiente strategii de marketing pentru a reuși. Mihai Dafinoiu – Antreprenor brașovean cu experiență de peste 10 ani, va vorbi despre importanța unui brand off/online și despre marketingul pe diverse canale de comunicare necesare orcărui antreprenor de succes.

https://www.facebook.com/RawVisuals.net

✦ 19.25 – 19.30 Q&A – Mihai Dafinoiu

————————————————————————————————

✦ 19.35 – 19.50 – Ciprian Lupu – Manager Zonal Fundația Motivation Romania: “Nu există nu pot!”

Întotdeauna am fost pasionat de sporturile cu motor și mi-am dorit sa fiu pilot de curse, dar, după ce am suferit incidentul in urma căruia am fost nevoit sa folosesc un scaun rulant pentru a mă deplasa, nu credeam ca va mai fi posibil. Acum îmi trăiesc visul și particip în Campionatul Național de Viteză in Coastă. Daca îți dorești ceva îndeajuns de mult, totul este posibil.

https://www.facebook.com/cipriandaniellupu

✦ 19.50 – 19.55 Q&A – Ciprian Lupu


✦ 20.00 – 20.15 – Speaker: Alex Gava – Managing Partner Tucano Coffee – “Love, Peace, Coffee”

De ani de zile suntem impresionați de cultura bogată a americanilor nativi și captivați de caracterul neobișnuit, colorat și bogat al acesteia, caracterizată, în mod special, de o viață iubitoare de natură.
Apoi, călătorind prin lumea largă, am descoperit câte un mic coffee shop în fiecare țară, fiecare având o atracție specifică, aparte, dar cu un fler comun. Pe lângă aromele îmbătătoare, am fost atrași de bunăvoința caldă a vizitatorilor care savurau din băutura preferată și discutau fără vreo grabă.

https://www.facebook.com/TucanoCoffeePeru

✦ 20.15 – 20.20 Q&A – Alex Gava

————————————————————————————————

✦ 20.20 – 21.00 – PRO Facts -Tips – Solutions

✦ 21.00 – 21.45 – Networking

————————————————————————————————
Coffee-break fee: 20 ron
————————————————————————————————

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

LOCURI LIMITATE, mai multe detalii și înscrieri pe pagina web a Clubului: https://www.facebook.com/events/393058598219222
————————————————————————————————
✦ PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi ✦ P R O G R E S ✦
————————————————————————————————
office@proafaceri.com // www.proafaceri.com // 0799 800 300
————————————————————————————————
Like & Share!
#proafaceri, #brasov, #finantari, #startup #antreprenoriat #networking #educatieantreprenoriala #proafacericlub #tucanocoffee #rawvisualsnet

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.