Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

☛ Vrei să cunoști antreprenori, manageri și traineri de succes?
☛ Vrei să faci networking de calitate?
☛ Vrei să înveți din experiențele altor oameni de afaceri?

…Vino alături de noi, Pro Afaceri Brasov, la întâlnirile săptămânale cu membrii și invitații lor! Noi oportunități de afaceri, educație antreprenorială, finanțări, speakeri de valoare și invitați speciali stau la baza celor mai eficiente evenimente de business locale și regionale din cadrul PRO Afaceri Club.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Asociația ProAfaceri Brașov s-a înființat în primăvara anului 2017 din dorința membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional și național. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima opțiune în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor. În acest sens, ProAfaceri a început organizarea clubului de afaceri în fiecare săptămână, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care învață să se dezvolte împreună și să facă afaceri. ProAfaceri Club a adunat până acum aproape 1000 de participări, zeci de speakeri și parteneri implicați în dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanți din UȘA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc.
Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Împreună avem peste 650 de angajati și cifra de afaceri cumulată de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne oferă beneficii importante.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi:


✦ 18.30 – 18.40 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

✦ 18.40 – 19.10 – Prezentarea membrilor și a invitaților


✦ 19.10 – 19.25 – Alina si Ionut Tomescu- Bacania lui Tomita

“Susținem micii gospodari”

✦ 19.25 – 19.30 Q&A : Alina si Ionut Tomescu

 

 

 


✦ 19.35 – 20.00 – Speaker: Cătălin Chimir – Real estate Expert:

Cu o experienta de peste 13 ani in care a proiectat constructii industriale, rezidentiale si comerciale, a detinut o firma de proiectare si de asemenea o alta de executie si management de proiect in constructii, Catalin Chimir este consultantul care poate privi piata constructiilor si imobiliarelor obiectiv, fiind in permanenta conectat la ritmul acesteia. Este specializat in domeniul constructiilor, insa marea lui dragoste sunt investitiile imobiliare. Respira, inspira si transmite mai departe prin serviciile de consultanta in domeniul investitiilor imobiliare, adevarata valoare pe care a dobandit-o  pana in momentul de astazi in care consiliaza cel mai mare dezvoltator al unui proiect de reconversie urbana din Bucuresti, ce desfasoara activitati de dezvoltare imobiliara, property si facility management. A dezvoltat si administrat parcuri industriale si corpuri de birouri, fiind activ implicat in investitiile de tip locativ si industrial de pe piata din Romania.

✦ 20.00 – 20.10 Q&A – Cătălin Chimir 


✦ 20.10 – 20.30 – PRO Facts -Tips – Solutions

✦ 20.30 – 21.30 – Networking


Coffee-break fee: 20 ron


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

LOCURI LIMITATE, mai multe detalii și înscrieri pe pagina web a Clubului:


✦ PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi ✦ P R O G R E S ✦


office@proafaceri.com // www.proafaceri.com // 0799 800 300


 

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.