Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

De ce lăsăm încălzirea globală să ne pârjolească planeta?!?
Inventatorul și antreprenorul român, Iuliean Hornet a dezvoltat o tehnologie prin care deșeurile omenirii produc energie. Rata de poluare este 0%. Rata de salvare a vieții este 100% .Iuliean Hornet ne va povesti joi, la Pro Afaceri despre tehnologia pe care o putem folosi fiecare dintre noi.

Incendiul din Australia a făcut scrum trei sferturi din continent, 25 de oameni și 500 de milioane de animale, din cauza neglijenței noastre de zi cu zi. Poluăm planeta în fiecare secundă din neștiință și lipsă de interes.
„În 2030 peste 250 de milioane de oameni vor muri de foame și sete. În prezent toate alimentele sunt poluate. Trebuie să oprim poluarea. Trebuie să oprim deșertificarea“ spune Iuliean Hornet.

„Trec o singură dată prin această viaţă. Tocmai de aceea orice lucru bun pe care îl pot face, trebuie să-l fac acum, pentru că nu voi mai trece din nou pe aici“, este deviza de viață a lui Iuliean Hornet.

Tu, om de afaceri, cum alegi să trăiești și să te implici?

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi:

✦ 18.30 – 18.40 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri. PrImii doi ani de ProAfaceri.
✦ 18.40 – 19.10 – Prezentarea membrilor și a invitaților
✦ 19.10 – 19.25 – Educație antreprenorială – Hornet Iuliean, inventator,
Noua tehnologie patentata ecoHORNET consta in arderea de inalta eficienta si ecologica, cu emisii poluante minime a peletilor fabricati din orice biomasa. Am inventat si dezvoltat o tehnologie ce valorifica intregul potential energetic al acestui combustibil ecologic si rapid regeneabil, ducand arderea la un nivel superior, respectiv, la incinerare cu temperaturi de peste 1250°Celsius
https://ecohornet.ro/
✦ 19.25 – 19.30 – Q&A
✦ 19.35 – 20.10 – Prezentare firma -” Eu și Compania mea”
✦ 20.10 – 20.30 – PRO Facts -Tips ––Solutions
✦ 20.30 – 21.30 – Networking

Vino la evenimentele PRO afaceri Club, sa intalnesti oameni de afaceri autentici, sa te conectezi la energia lor extraordinara, sa faci networking de calitate si pleci cu multe informatii utile.
Coffee-break fee: 20 ron

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

LOCURI LIMITATE! Rezerva acum pentru tine si pentru invitatii tai!
✦ PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi ✦ P R O G R E S ✦

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

    Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

    Comenteaza

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.