Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Educația nu are vârstă și nici limită.
La Pro Afaceri Brasov avem parte de educație antreprenorială, financiară și de tot ce ține din zona de afaceri. Cu toate acestea, o parte din ceea ce suntem noi azi, se datorează educației pe care am avut-o în copilărie, la școală și acasă.
Joi, 27.02.2020, la Pro Afaceri Brasov le avem ca invitate pe Monica Gomoescu și Lilia Cozari, care ne vor vorbi despre proiectul lor, aflat la prima ediție, „Brașovul Copiilor“, ce va avea loc în perioada 28-29 martie 2020. Acesta este festivalul dedicat educației copiilor, cu implicarea părinților, a profesorilor și a comunității. „Există multe nevoi ale copiilor și avem multă informație disipată, ofertele de orice fel curgând valuri zilnic. E nevoie ca părinții, educatorii, învățătorii, profesorii, ONG-urile, formatorii și organizațiile publice să se așeze la aceeași masă, să se cunoască între ei și să coopereze, urmărind cu toții același scop: satisfacerea corectă și coerentă a nevoilor copiilor“, susține proiectul lor.
Monica Gomoescu afirmă că sănătatea, relațiile de conectare inimă la inimă și sinconicitățile sunt cele mai importante în viață. De asemenea, pentru a avea succes trebuie să punem accentul pe capacitatea noastră de adaptabilitate, conectarea cu sine și cu ceilalți. Deviza ei de viață? „Să mergem înainte! Suntem într-o continuă evoluție și e bine să ne lăsăm mânați de vântul din spate, al vieții“.

Mai multe? Joi, ora 18:30, la Pro Afaceri Brasov
Educația este baza a ceea ce suntem.
Tu cât de mult pui accentul pe educație?

Joi e Pro Afaceri! Joi e ProComunitate!
☛ Vrei să cunoști antreprenori, manageri și traineri de succes?
☛ Vrei să faci networking de calitate?
☛ Vrei să înveți din experiențele altor oameni de afaceri?

Vino alături de noi, Pro Afaceri Brasov, la întâlnirile săptămânale cu membrii și invitații lor! Noi oportunități de afaceri, educație antreprenorială, finanțări, speakeri de valoare și invitați speciali stau la baza celor mai eficiente evenimente de business locale și regionale din cadrul PRO Afaceri Club.

Mai multe detalii:
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Asociația ProAfaceri Brașov s-a înființat în primăvara anului 2017 din dorința membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional și național. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima opțiune în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor. În acest sens, ProAfaceri a început organizarea clubului de afaceri în fiecare săptămână, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care învață să se dezvolte împreună și să facă afaceri. ProAfaceri Club a adunat până acum aproape 1000 de participări, zeci de speakeri și parteneri implicați în dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanți din UȘA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc.
Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Împreună avem peste 650 de angajati și cifra de afaceri cumulată de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne oferă beneficii importante.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi:

✦ 18.30 – 18.50 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

✦ 18.50 – 19.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților

✦ 19.40 – 19.55 – Speakerii Monica Gomoescu și Lilia Cozari prezintă proiectul “Brasovul Copiilor” – un eveniment dedicat educației formale și nonformale din Brașov și a viitorului acesteia https://www.facebook.com/BrasovOrasulCopiilor/

✦ 19.55 – 20.00 – Q&A Lilia Cozari

✦ 20.00 – 20.15 – Speaker Moisa Elena, președinte Art Respect

✦ 20.15 – 20.20 – Q&A Moisa Elena

✦ 20.20 – 20.40 – PRO Facts, Tips & Solutions

✦ 20.40 – 21.30 – N E T W O R K I N G

Vino împreună cu clienții si partenerii tai să cunoști Comunitatea Pro Afaceri Brasov, să faci afaceri și să ai parte de educație antreprenorială la modul practic.

Coffee-break fee: 30 RON

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

 

 

 

 

 

 

    Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

     

    Comenteaza

    Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.