Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Joia este Pro Afaceri Brasov, iar Întâlnirea #73 – PRO Afaceri Club este deschisă și se adresează tuturor celor interesați.

☛ Vrei să cunoști antreprenori, manageri și traineri de succes?
☛ Vrei să faci networking de calitate?
☛ Vrei să înveți din experiențele altor oameni de afaceri?

Vino alături de noi, Pro Afaceri Brasov, la întâlnirile săptămânale cu membrii și invitații lor! Noi oportunități de afaceri, educație antreprenorială, finanțări, speakeri de valoare și invitați speciali stau la baza celor mai eficiente evenimente de business locale și regionale din cadrul PRO Afaceri Club.

Mai multe detalii:
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Asociația ProAfaceri Brașov s-a înființat în primăvara anului 2017 din dorința membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional și național. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima opțiune în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor. În acest sens, ProAfaceri a început organizarea clubului de afaceri în fiecare săptămână, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care învață să se dezvolte împreună și să facă afaceri. ProAfaceri Club a adunat până acum aproape 1000 de participări, zeci de speakeri și parteneri implicați în dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanți din UȘA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc.
Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Împreună avem peste 650 de angajati și cifra de afaceri cumulată de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne oferă beneficii importante.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi:

✦ 18.30 – 18.50 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

✦ 18.50 – 19.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților

✦ 19.40 – 19.55 – Speaker – Paula Ciotloș, vicepreședinte AMP (Asociația Milioane de Prieteni).

✦ 19.55 – 20.00 – Q&A Paula Ciotlos

✦ 20.00 – 20.15 – “Eu și compania mea”: SORIN PELIGRAD – (membru fondator pro afaceri club) – Coson Media–

Agentia de publicitate Coson Media a luat fiinta in anul 2019 si desfasoara activitati online si offline. In domeniul online, realizam siteuri, campanii online si campanii Social Media.
In domeniul offline, avem echipament digital de print, retea de computere, server propriu si realizam grafica/print (flyere, carti de vizita, mape, brosuri, roll-up-uri, bannere, materiale promotionale, etc)​

✦ 20.15 – 20.20 – Q&A Sorin Peligrad

✦ 20.20 – 20.40 – PRO Facts, Tips & Solutions

✦ 20.40 – 21.30 – N E T W O R K I N G

Vino împreună cu clienții si partenerii tai să cunoști Comunitatea Pro Afaceri Brasov, să faci afaceri și să ai parte de educație antreprenorială la modul practic.

Coffee-break fee: 30 RON

FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

 

 

 

 

 

 

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

 

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.