Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Ne vedem Online, la Intâlnirea #74 Pro Afaceri Club!

Acum, întâlnirile Pro Afaceri Brasov sunt online. Ia pulsul mediului de business, interacționează cu oamenii de afaceri, află ultimele noutăți în acest domeniu și stai la networking online cu posibili parteneri ai afacerii tale. Nu ne strângem mâna, ci ne înțelegem din priviri.

 
Odată cu COVID-19 am avut de câștigat, ne-am unit și ne-am apropriat din mai multe colțuri ale țării. Cu toate acestea ne este dor să interacționăm live. Până atunci trebuie să avem grijă de noi, de cei apropriați și de afacerile noastre. noi, Pro Afaceri Brasov, la întâlnirile săptămânale cu membrii și invitații lor! Noi oportunități de afaceri, educație antreprenorială, finanțări, speakeri de valoare și invitați speciali stau la baza celor mai eficiente evenimente de business locale și regionale din cadrul PRO Afaceri Club.
Participă la Întâlnirea #74 – PRO Afaceri Club unde îi avem ca speakeri pe Adrian Cioroianu și Radu Limpede
Adrian Cioroianu este hunter, farmer, negociator, influencer, sales trainer cu experiență în companii ca Orange, Sony Ericsson și Intel Corporation. Este antreprenor și a fondat AC KNOWLEDGE, o companie pentru training și consultanță în vânzări. Din pasiune pentru educație, este și Lead organizer al TEDxFloreasca, primul eveniment TEDx în aer liber din România. A dezvoltat proiectul Sales Magazine – revistă de vânzări.
Radu Limpede este ambasador Pro Afaceri Brasov, economist și una dintre vocile rezonante ale economiei la nivel național. Acesta ne va vorbi despre „Efectele Pandemiei COVID-19, asupra firmelor si companiilor din diversele sectoare ale Economiei României”.

 

Asociația ProAfaceri Brașov s-a înființat în primăvara anului 2017 din dorința membrilor fondatori de a dinamiza mediul de afaceri regional și național. Viziunea ProAfaceri este aceea de a fi prima opțiune în ceea ce privește înființarea, managerierea, finanțarea și internaționalizarea afacerilor. În acest sens, ProAfaceri a început organizarea clubului de afaceri în fiecare săptămână, eveniment la care se reunesc zeci de antreprenori care învață să se dezvolte împreună și să facă afaceri. ProAfaceri Club a adunat până acum aproape 1000 de participări, zeci de speakeri și parteneri implicați în dezvoltarea ProAafaceri. Am avut participanți din UȘA, Taiwan, Germania, Turcia, Zanzibar, etc.
Pro Afaceri este o platformă de afaceri deschisă către comunitate. Împreună avem peste 650 de angajati și cifra de afaceri cumulată de zeci de milioane de euro! Facem parteneriate profitabile cu parteneri puternici care ne oferă beneficii importante.

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Structura Întâlnirii Pro Afaceri Club din această Joi:

✦ 18.30 – 18.50 – Prezentarea Asociației PRO Afaceri

✦ 18.50 – 19.40 – Prezentarea membrilor și a invitaților

✦ 19.40 – 19.55 – Speaker – Adrian Cioroianu

✦ 19.55 – 20.00 – Q&A Adrian Cioroianu

✦ 20.00 – 20.15 – Speaker: Radu Limpede

✦ 20.15 – 20.20 – Q&A Radu Limpede

✦ 20.20 – 20.40 – PRO Facts, Tips & Solutions

✦ 20.40 – 21.30 – N E T W O R K I N G

Vino împreună cu clienții si partenerii tai să cunoști Comunitatea Pro Afaceri Brasov, să faci afaceri și să ai parte de educație antreprenorială la modul practic.


FORMULAR DE ÎNSCRIERE EVENIMENT:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

 

 

 

Comenteaza

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.