Loading Evenimente
Acest eveniment a trecut.

PRO BUSINESS TOGETHER 3

Asociatia ProAfaceri Brasov organizeaza o noua editie a conferintei de afaceri PRO BUSINESS TOGETHER. Dupa editiile anterioare in care am avut invitati de exceptie precum Bogdan Micu, Radu Soviani, Ciprian Visan, Mihaela Tatu, Gabriel Biris, Mircea Capatina Daniel Apostol, Marius Ghenea, Rodica Lupu, Cristina Chiriac, Alex Iliescu, in aceasta editie ii vom avea ca invitati pe: Dragos Anastasiu – presedintele camerei de comert Romano-Germane, Stefan Radu Oprea (tbc) – Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, Radu Limpede – consultant de afaceri, Dragos David – director general Agentia Metropolitana Brasov.

ProAfaceri Brasov organizeaza o conferinta regionala care aduce in fata participantilor teme interesante, speakeri de exceptie, modele antreprenoriale si networking de calitate. Toate sunt reunite in cadrul evenimentului ce se va desfasura in Brasov, la CATTIA – Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic si Incubator de Afaceri, in data de 4 noiembrie 2018, incepand cu ora 17:00.

Evenimentul se adreseaza atat antreprenorilor, cat si freelancerilor, pasionatilor de afaceri, beneficiarilor de scheme de minimis tip Startup Nation, Romania Diaspora sau alte fonduri europene, consultantilor in afaceri, studentilor interesati de deschiderea unei afaceri, dar si managerilor si intraprenorilor.


Agenda evenimentului este urmatoarea:

16,15 – 16,30   – Primirea participantilor
16,30- 17,00    – Conferinta de deschidere proiect POCU “Dezvoltarea continua si sustinuta a antreprenoriatului social in Regiunea Centru – SMART SOCIAL BUSINESS, cod proiect 128458
17,00 – 17,15   – Networking informal
17,15 – 17,30   – Deschiderea evenimentului.“Doi ani de ProAfaceri”. Analist Radu Limpede – moderator eveniment
17,30 – 17,40  – Dragos David – director Agentia Metropolitana Brasov
17,40 – 17,50   – Andrea Adamo – www.3minutesjob.com
17,50 – 18,05  – Matei Dumitrescu – business angel
18,05 – 18,40  – “Get to Know Each Other” – prezentarea Comunitatii ProAfaceri Brasov (domenii de activitate, proiecte reusite, modele de afaceri, oportunitati de colaborare)
18,40 – 19,20  – keynote speaker Dragos Anastasiu – antreprenor
19,40 – 20,00 – Tombola ProAfaceri (premii in bunuri si servicii, dar si membership gratuit la ProAfaceri Club)
20,00 – 20,10 – Inchiderea evenimentului. Inscrieri in ProAfaceri Club
20,10 – 22,00 – Degustare de vinuri (crama Vinarte), cina tip bufet, surprize artistice, networking informal.


Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național. Prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Asociația ProAfaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.


Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.

Conferința își propune să ofere cadru pentru:

    • Dezbaterea pe marginea subiectelor actuale de business.
    • Prezentări ale oportunitățiilor și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.
    • Acces la consultanță și know-how
    • Workshop-uri interactive pentru dezvoltarea personală și profesională.
    • Networking cu potențiali parteneri de afaceri (clienți, furnizori)

Parteneri: Alchemy Business Hub, Coson Media, Herr Strudel, Atelier Baby Shop, restaurant Casa Brașoveană, Herbashop.ro, Daune Auto Brasov, Famous Gifts, Rawvisuals.net , 3D Brasov, Cont Consulting.

Parteneri media: profit.ro, Business Talk, România Sălbatică


pret bilet Regular: 150 lei
pret VIP: 199 lei
BONUS: inscrie-te ACUM si vei primi un pix personalizat cu numele tau!

PROfesionisti – PROfitabili – PROactivi

Locurile sunt limitate, rezerva-ti locul chiar acum:

Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.