Încarc Evenimente
Acest eveniment a trecut.

Evenimentul momentului în business –  “Pro Business Together”, ediția a patra, se va desfășura pe 06 mai 2020, în Brașov, la inițiativa Asociației ProAfaceri 

Asociația ProAfaceri Brașov [www.proafaceri.com] organizează o nouă ediție a conferinței de afaceri PRO BUSINESS TOGETHER. După edițiile anterioare în care am avut invitați de excepție (care au devenit ambasadori ProAfaceri), precum Radu Soviani, Mihaela Tatu, Gabriel Biriș, Mircea Căpățînă, Daniel Apostol, Marius Ghenea, Rodica Lupu, Ciprian Vișan,  Bogdan Micu, Cristina Chiriac, Alex Iliescu, continuăm să fim PRO.

ProAfaceri Brașov organizează o conferință regională care aduce în față participanților teme interesante, speakeri de excepție, modele antreprenoriale și networking de calitate. Toate sunt reunite în cadrul evenimentului ce se va desfășura în Brașov, în data de 6 mai 2020, începând cu ora 16:30 unde așteptăm peste 250 persoane să fie parte din acest eveniment unic.

Evenimentul se adresează atât antreprenorilor, cât și freelancerilor, pasionaților de afaceri, beneficiarilor de scheme de minimis tip Startup Nation, România Diaspora sau alte fonduri europene, consultanților în afaceri, studenților interesați de deschiderea unei afaceri, dar și managerilor și intraprenorilor.

Agenda evenimentului este următoarea:

16,30 – 17,00 – Primirea participanților

17,00 – 17,15 – Networking informal

17,15 – 17,30 – Deschiderea evenimentului. “

17,30 – 17,45 – Mihaela Tatu – ambasador ProAfaceri

17,45 – 18,05 – Florin Jianu – președinte CNPIMMR

18,05 – 18,40 – “Get to Know Each Other” – prezentarea Comunității ProAfaceri Brașov (domenii de activitate, proiecte reușite, modele de afaceri, oportunități de colaborare)

18,40 – 19,20 – keynote speaker Filipe Carrera– antreprenor

19,40 – 20,00 Tombolă ProAfaceri (premii în bunuri și servicii, dar și membership gratuit la ProAfaceri Club)

20,00 – 20,10 Închiderea evenimentului. Înscrieri în ProAfaceri Club

20,10 – 22,00 Degustare de vinuri, cină tip bufet, networking informal, surprize.

În incinta locației va fi amenajată o zona de expoziție unde vor fi standuri cu produse alimentare și ne-alimentare, precum și cu servicii diverse.

Asociația ProAfaceri Brașov a apărut din dorința de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național. Prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Funcționăm ca un cluster și împreună avem afaceri cu peste 600 de angajați și peste 10 milioane de euro cifre de afaceri însumate.

Asociația ProAfaceri Brașov își propune să fie prima opțiune a antreprenorilor în vederea dezvoltării, finanțării și internaționalizării afacerilor.

Evenimentul se va concentra pe factorii cheie cu un impact major în performanța afacerilor.

Conferința își propune să ofere cadru pentru:

 • Dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business.
 • Prezentări ale oportunităților și instrumentelor pentru dezvoltarea afacerilor.
 • Acces la consultanță și know-how
 • Workshop-uri interactive pentru dezvoltarea personală și profesională.
 • Networking cu potențiali parteneri de afaceri (clienți, furnizori)

preț bilet Regular: 230 lei (reducere 10% pentru membrii ProAfaceri)

preț VIP: 299 lei (reducere 10% pentru membrii ProAfaceri)

BONUS: înscrie-te ACUM și vei beneficia la eveniment de o surpriză, un pix personalizat cu numele tău!

Expozanți: Rina’s Art Corner, Dulceață Bio Rose Story, Băcănia lui Tomiță

Parteneri: Camera de Comerț și Industrie Brașov, Alchemy Business Hub, Coson Media, Impact Events, Herr Ștrudel, Atelier Baby Shop, restaurant Casa Brașoveană, Herbashop.ro, Daune Auto Brașov, Famous Gifts, Raw Visual, 3D Brașov, Cont Consulting

Parteneri media: profit.ro, Business Talk, România Sălbatică, Canal 10, Radio România Brașov, www.newsbv.rohttp://brasovstiri.ro, Mesagerul de Covasna, Economic Zoom, La pas prin Brașov, Transilvania Business

Detalii și înscrieri aici https://www.proafaceri.com/event/pro-business-together-4/

Vino cu minim 250 de cărți de vizită că să faci networking rapid și eficient!

 PROfesioniști – PROfitabili – PROactivi  P R O G R E S 

Locurile sunt limitate, rezerva-ti locul chiar acum:

  Conform cerințelor Regulamentului General de Protecție a Datelor cu Caracter Personal (UE 679/2016) îmi exprim acordul ca ASOCIAȚIA PRO AFACERI să colecteze și să prelucreze în mod securizat datele din formularul de mai sus, în baza Politicilor GDPR puse la dispoziție.

  Comenteaza

  Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.