Project Description

Dana Costea este Accredited Practitioner Coach (IAPC&M) și reprezentanta în Romania a companiei 5Rhythms, în calitate de Sweat SpaceHolder® & Producer. 5Rhythms este o companie prezenta în 44 de tari, cu o vechime de peste 40 de ani.

Dana are experiență de coaching și management în mediul de afaceri atât în companii multinaționale cât și antreprenoriale. Conduce ateliere de dezvoltare personală și mișcare conștientă.

Dezvoltarea sa personala și profesională include cursuri de management, coaching generativ și de echipă, programare neurolingvistică, mișcare conștientă în metoda 5Ritmuri®, retrageri spirituale.

Metodele folosite de Dana în lucrul cu oamenii vizează obținerea echilibrului dinamic între fizic, mental, emoțional și spiritual, atât în viața personală, cât și în cea profesională. Pentru ca fiecare dintre noi să gasim acel spațiu de siguranță și libertate, propice creativității, în care putem să explorăm dincolo de granițele existente ale Sinelui. Să pornim în calatoria către accesarea părților mai curajoase și mai vulnerabile din noi înșine, unde se află puterea noastra interioară, înca nedescoperită în întregime. “

Detalii

Firma – 5Rhythms

Servicii:

  • Cursuri de management

  • Programare neurolingvistica

  • Coaching generativ și de echipă

  • Mișcare conștientă în metoda 5Ritmuri®

  • Retrageri spirituale