Project Description

Restaurant Casa Brașoveană

Amplasat într-o zonă liniștită de la marginea Brașovului, în cartierul Triaj, Restaurant Casa Brașoveană oferă autenticitate prin specificul tradițional românesc. Când spunem specific tradițional românesc spunem grătar doar cu jar din lemn, meniu 100% românesc, spunem că suntem singurii care facem Pomana Porcului în fiecare an de Crăciun.

Bifează Restaurant Casa Brașoveană pe lista ta de evenimente, pentru că noi ne ocupăm de momente de neuitat și amintiri frumoase. Organizăm nunți, botezuri, aniversări, petreceri private.

Și pentru că ne place distracția, alături de noi ai în fiecare zi de vineri și sâmbătă muzică live, pentru că la noi vii la petrecere ca la nuntă.

Locația noastră este: Str. Hărmanului nr. 60, Triaj, Brașov

Detalii

Restaurant Casa Brașoveană

Servicii

Categorie – Producție, Comerț și Servicii

Competențe

Laborator Herr Strudel produce o gamă largă de produse de cofetărie/patiserie cu gust “ca la mama acasă”, cum ne place să spunem. Acordăm o deosebită atenție calității, de aceea pregătim preparate proaspete zi de zi, folosind, pe cât se poate, ingrediente naturale. It‛s just a piece of CAKE, pentru că punem pasiune în ceea ce facem!

Și pentru că ne place să te răsfățăm, realizăm la comandă torturi pentru ocazii speciale, petreceri, sărbători aniversare, candy-bar, tocmai pentru ca evenimentul tău sa fie cel mai gustos!

Locația noastră este: Str. Bd. Victoriei nr 10, Brașov

Detalii

Herr Strudel

Servicii

Categorie – Producție și Comerț

Produse

 • Prăjituri

  Herr Strudel oferă o gamă largă de produse, pentru toate gusturile. Prăjiturile noastre au un gust “yammmi” datorită ingredientelor și a pasiunii cu care sunt realizate.

 • Ciocolată de casă

  Noi nu am uitat de gustul copilăriei, de aceea pregătim pentru voi cele mai gustoase ciocolate de casă. Și pentru că sunt atât de gustoaste, au invadat și magazinele Mega-Image.

 • Fursecuri și Patiserie

  Laboratorul nostru oferă o varietate de produse de patiserie, proaspăt scoase din cuptor, pentru toți pofticioșii.

 • Torturi- Fericire la kilogram

  Bucuria ta este importantă pentru noi, de aceea punem suflet pentru ca tortul tău să fie “cel mai cel”. Tu spune-ne cum vrei să arate, iar noi îl pregătim!

 • Candy Bar- Răsfăț pentru evenimentul tău

  Suntem printre cei mai buni Candy Bar-iști. Povestea ta începe cu noi, iar pentru că evenimentele tale sunt foarte importante, îți oferim cele mai gustoase și răsfățate amintiri!

Atelier Croitorie Baby Shop

Baby Shop este atelierul care iubește copiii!

Pentru că realizăm creații proprii și lucrăm pe comandă, pe modele personalizate, ne dedicăm în totalitate ținutelor de excepție pentru evenimentele din viața copilului tău. În atelierul propriu prind contur articole de îmbrăcăminte de la nou-născuți până la vârsta de 8 ani. Și pentru că suntem atât de creativi, vindem la nivel național, astfel că, dacă nu ajungi prin Brașov, contactează-ne și noi venim cu ținuta perfectă!

Creează-i stil copilului tău, noi te ajutăm să fie unic și de neuitat!

Locația noastră este: Str. Bd. 15 Noiembrie nr. 9. 500096 Brașov

Detalii

Atelier Croitorie Baby Shop

Servicii

Categorie – Producție, Comerț și Servicii

Produse

Herr 17

Herr 17 este localul dedicat tutror celor cu suflet tânăr. Ne găsești cu muzică bună, seri de karaoke, petreceri, băutură de tot felul, cafea și atmosferă relaxată, pentru că noi ne îngrijim atât de diminețile tale cu cafea cât și de serile de party și distracție.

Locația noastră este: Str. Prundului nr. 17. 500123 Brașov

Detalii

Cafenea Herr 17

Servicii

Categorie – Comerț

Produse