Project Description

Laborator Herr Strudel produce o gamă largă de produse de cofetărie/patiserie cu gust “ca la mama acasă”, cum ne place să spunem. Acordăm o deosebită atenție calității, de aceea pregătim preparate proaspete zi de zi, folosind, pe cât se poate, ingrediente naturale. It‛s just a piece of CAKE, pentru că punem pasiune în ceea ce facem!

Și pentru că ne place să te răsfățăm, realizăm la comandă torturi pentru ocazii speciale, petreceri, sărbători aniversare, candy-bar, tocmai pentru ca evenimentul tău sa fie cel mai gustos!

Locația noastră este: Str. Bd. Victoriei nr 10, Brașov

Detalii

Herr Strudel

Servicii

Categorie – Producție și Comerț

Produse

 • Prăjituri

  Herr Strudel oferă o gamă largă de produse, pentru toate gusturile. Prăjiturile noastre au un gust “yammmi” datorită ingredientelor și a pasiunii cu care sunt realizate.

 • Ciocolată de casă

  Noi nu am uitat de gustul copilăriei, de aceea pregătim pentru voi cele mai gustoase ciocolate de casă. Și pentru că sunt atât de gustoaste, au invadat și magazinele Mega-Image.

 • Fursecuri și Patiserie

  Laboratorul nostru oferă o varietate de produse de patiserie, proaspăt scoase din cuptor, pentru toți pofticioșii.

 • Torturi- Fericire la kilogram

  Bucuria ta este importantă pentru noi, de aceea punem suflet pentru ca tortul tău să fie “cel mai cel”. Tu spune-ne cum vrei să arate, iar noi îl pregătim!

 • Candy Bar- Răsfăț pentru evenimentul tău

  Suntem printre cei mai buni Candy Bar-iști. Povestea ta începe cu noi, iar pentru că evenimentele tale sunt foarte importante, îți oferim cele mai gustoase și răsfățate amintiri!