Project Description

Servicii:

  • consultanta in cariera pentru persoanele care doresc sa isi schimbe locul de munca sau domeniul sau care vor sa treaca din pozitia de angajat in cea de antreprenor;
  • formare personala si profesionala prin training (comunicare, management si leadership, dezvoltare de echipa, recrutare, delegare dinamica, managementul timpului, managementul conflictului etc)
  • organizare de teambuildinguri pentru echipe
  • recrutare de personal calificat precum si personal pentru pozitii de middle si top management

Descriere:

Povestea mea începe în ‘80s când am ales să devin 𝒊𝒏𝒗𝒂𝒕𝒂𝒕𝒐𝒂𝒓𝒆. Mi-a plăcut învățătoarea mea foarte mult și am simțit de atunci că destinul meu va fi legat de oameni. Am terminat liceul pedagogic în București și am devenit învățătoare.

Pasul următor a fost să îmi aleg facultatea. Îmi amintesc clar că la 6 ani, într-o seară, când mă uităm că toată generația mea la Dallas (ce altceva:)?), mi-am spus că îmi doresc să vorbesc engleză că Pamela Ewing. Am învățat engleză, am terminat Facultatea de Limbi Străine, vorbesc și iubesc engleza, iar cei din jurul meu îmi spun că am accentul Americii. Am fost, deci, 𝒑𝒓𝒐𝒇𝒆𝒔𝒐𝒂𝒓𝒂 𝒅𝒆 𝒍𝒊𝒎𝒃𝒂 𝒆𝒏𝒈𝒍𝒆𝒛𝒂, 𝒕𝒓𝒂𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒐𝒓 𝒅𝒆 𝒍𝒊𝒎𝒃𝒂 𝒆𝒏𝒈𝒍𝒆𝒛𝒂 (ce cărți grozave am tradus!) și 𝒔𝒖𝒏𝒕 𝒊𝒏𝒄𝒂 𝒊𝒏𝒕𝒆𝒓𝒑𝒓𝒆𝒕 𝒅𝒆 𝒍𝒊𝒎𝒃𝒂 𝒆𝒏𝒈𝒍𝒆𝒛𝒂.

Așa am ajuns în învățământul privat din București unde 𝒂𝒎 𝒄𝒐𝒏𝒅𝒖𝒔 𝒕𝒓𝒆𝒊 𝒔𝒄𝒐𝒍𝒊 𝒔𝒊 𝒈𝒓𝒂𝒅𝒊𝒏𝒊𝒕𝒆 𝒑𝒓𝒊𝒗𝒂𝒕𝒆 până în anul 2007.

Când România a intrat în UE, eu am intrat în 𝒃𝒖𝒔𝒊𝒏𝒆𝒔𝒔. Am deschis prima firma de recrutare de cadre didactice din România. Veneam din învățământ doar!

Din 2009 încoace am trecut de la 𝒓𝒆𝒄𝒓𝒖𝒕𝒂𝒓𝒆𝒂 𝒅𝒆 𝒄𝒂𝒅𝒓𝒆 𝒅𝒊𝒅𝒂𝒄𝒕𝒊𝒄𝒆 𝒔𝒊 𝒍𝒂 𝒄𝒆𝒂 𝒏𝒐𝒏-𝒆𝒅𝒖𝒄𝒂𝒕𝒊𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂, de la profesorat la 𝒕𝒓𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 și am început să lucrez cu companii precum Hervis, Turbomecanica, Praktiker, C&A, TBI Credit, Otter, Federația Română de Fotbal, Salesianer Brașov, Velrom, Vel Pitar, Real Grup Invest și lista continuă.

După 12 𝒂𝒏𝒊 𝒅𝒆 𝒓𝒆𝒄𝒓𝒖𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒔𝒊 𝒕𝒓𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈 𝒔𝒊 𝒕𝒆𝒂𝒎𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅𝒊𝒏𝒈, anul 2020 marchează trecerea către 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒖𝒍𝒕𝒂𝒏𝒕𝒂 𝒊𝒏 𝒄𝒂𝒓𝒊𝒆𝒓𝒂 bazată pe toată experiență mea de recrutare și 𝒄𝒐𝒏𝒔𝒊𝒍𝒊𝒆𝒓𝒆 𝒊𝒏 𝒅𝒆𝒛𝒗𝒐𝒍𝒕𝒂𝒓𝒆 𝒑𝒆𝒓𝒔𝒐𝒏𝒂𝒍𝒂 bazată pe toată experiență și dragostea mea pentru dezvoltare personală și training. 𝑪𝒐𝒏𝒕𝒊𝒏𝒖𝒊 𝒔𝒂 𝒐𝒓𝒈𝒂𝒏𝒊𝒛𝒆𝒛 𝒕𝒓𝒂𝒊𝒏𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓𝒊 𝒔𝒊 𝒕𝒆𝒂𝒎𝒃𝒖𝒊𝒍𝒅𝒊𝒏𝒈𝒖𝒓𝒊 pentru că pasiunea mea pentru a transmite, dezvoltă și susține oameni rămâne!

Detalii

Olivia Podobea – Training

Servicii – Training