Project Description

Relația clienților cu firma noastră este esențială pentru obținerea unor rezultate favorabile, de aceea menținem în permanență legătura cu clienții noștri, având o relație de comunicare bazată pe încredere, seriozitate și respect reciproc și ținându-i la curent cu fiecare schimbare sau noutate.
Pentru a raspunde întrebărilor clienților noștri și a le oferi acestora servicii de calitate, tratăm fiecare caz în parte cu rigurozitate, corectitudine și pasiune. Devotamentul nostru față de profesia noastră și de toate implicațiile acesteia a generat de fiecare dată o rată a succesului mare, precum și clienți multumiți.
Nu facem compromisuri când este vorba de calitate, ci folosim cele mai bune materii prime disponibile și aplicăm controale de calitate riguroase pe toată durata procesului de producție, pentru a oferi produse sigure, de calitate superioară.

Detalii

Firma – Uniforme-hill

Competențe

  • Proiectarea și implementarea strategiilor performante de identitate organizațională

  • Proiectarea și implementarea strategiilor performante de fidelizare a portofoliului de clienți.

  • Proiectarea și implementarea strategiilor performante de dezvoltare a portofoliului de clienți.

  • Proiectarea și implementarea strategiilor performante de resurse umane ale organizației.

  • Proiectarea și implementarea strategiilor performante de dezvoltare a parteneriatelor strategice (cu furnizorii, cu concurența sau cu alte organizații).