“Am dat stop timpului”, pentru că la întâlnirea #29 ProAfaceri s-a discutat intens și cu energie! Iar întrebarea provocare a serii a fost – Ce te oprește ca în businessul tău să ai o cifră de afaceri dublă față de cea de acum?- Poate un gând, o decizie? ….. Noi am luat decizia de a acționa conștient și responsabil, de a contribui la dinamizarea mediului de afaceri, și iată-ne la cea de a 29 a întâlnire ProAfaceri, o întâlnire PRO activă și cu sens, o întâlnire despre educație și antreprenoriat.

Și pentru că a fost o seară cu energie faină, Ionuț Covercă, membru ProAfaceri, consultant Enagic- Apa Kangen, ne-a povestit cum oferă el “sănătate la pahar”, ne-a făcut o super demonstrație și nu doar atât! Ne-a povestit cu pasiune despre Network Marketing, despre ce înseamnă pentru el acest concept. Și pentru că a fost o seară în care s-a vorbit despre alegeri și decizii, Ionuț a ales Network Marketing pentru că în acest sistem este vorba despre oameni, despre dezvoltare și implicare. Și ce poate fi mai frumos decât evoluția alături de oameni, într-o comunitate care are viziune comună.

Tot despre oameni ne-a vorbit si Alina Hlipcă, manager marketing, speaker-ul invitat al serii. Spontană și cu idei creative, Alina ne-a povestit cum să schimbăm reflectorul de pe noi spre ceea ce își dorește clientul, ne-a oferit ingredientele necesare în procesul de marketing și cel de vânzare astfel încât să avem clienți fideli pe termen lung. Pentru că deciziile și acțiunile stau în mâinile fiecăruia dintre noi, după 8 ani de corporație și customer care, Alina a ales să își creeze business-ul propriu în zona de marketing și social media.

Energie, energie, energie! De energie pozitivă am avut parte la această întâlnire. Și pentru că suntem PRO activi, “am dat un pic din casă” și am povestit despre Conferința de Afaceri PRO BUSINESS TOGETHER ce va avea loc în data de 7 noiembrie 2018. Evenimentul se adresează tutror antreprenorilor, freelancerilor, pasionaților de afaceri, studenților și celor interesați de dezvoltare. Vom dezbate teme precum “Inovarea în afaceri de succes”,  “Antreprenorul modern”, alături de invitați de valoare precum Marius Ghenea și Rodica Lupu, vom prezenta subiecte interesante, speakeri de valoare, modele antreprenoriale si networking de calitate. Iar un alt moment special al serii va fi cel de prezentare a Comunității ProAfaceri Brașov  (domenii de activitate, proiecte reusite, modele de afaceri, oportunitati de colaborare). Dar mai multe haide să aflii de la conferință! Pentru că misiunea Asociației ProAfaceri Brașov este aceea de a dinamiza mediul de afaceri brașovean, dar și pe cel regional și național, prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Evoluție, alegeri, decizii, implicare, parte a ingredientelor ce definesc succesul. Iar succesul este cu atât mai împlinitor cu cât este trăit în echipă, echipă cu aceeași viziune. Pentru că doar împreună contribuim la creștere și evoluție. Iar dovada am avut-o și la această întâlnire.

Crezi că ți se potrivește? Ne găsești în fiecare seară de joi, de la ora 18.oo, la hotel Kronwell.

Articol scris de Oriana Pascu, membru ProAfaceri