Se spune că toamna se strâng roadele… ei bine, ieri, la ultima întâlnire din luna septembrie a Clubului ProAfaceri Brașov, noi împreună, chiar asta am făcut! Am cules roadele unor visuri împlinite pentru că, da, am vorbit despre visuri și despre afaceri…. sau mai bine zis despre visuri conturate în afaceri. Am vorbit despre vizite de lucru, despre proiecte finanțate, despre parteneriate și educație.

Și pentru că educația se face din copilărie, Delia Duca Iliescu, membru ProAfaceri, maestră în șah, realizator și prezentator TV- emisiunea de șah ”Strategie în alb și negru” (Realitatea TV) ne-a povestit despre pasiunea ei -evident- șah-ul, despre beneficiile și importanța practicării acestuia încă din copilarie, și despre cum a ajutat-o pe ea să fie, în prezent, doctorand la Facultatea de Matematică Informatică Universitatea Transilvania Brașov și masterand la Facultatea  de Jurnalism și Științele Comunicării București, pe lângă propriile afaceri pe care le gestionează excelent. (Ah, și încă ceva…. Delia a fost și Miss România și Miss Diamond of the World).

Vorbind despre pasiuni și business, invitatul serii, Ionuț Ienasel, s-a integrat excelent în atmosferă …. de ce? Pentru că tot despre pasiune, educație și antreprenoriat ne-a povestit și el! (și vă spun și-un mic secret… pentru că la noi în Club este atât de mișto, ghiciți ce?? … a devenit membru ProAfaceri, iar cu ocazia asta îi urăm bun venit și felicitări!).

Voi știți ce înseamnă Safe Driving- Conducere Defensivă? – Ionuț ne-a povestit cum și-a transformat pasiunea pentru șofat în afacere și cum a creat acest concept al cărui scop este de a reduce riscurile la care se expun participanții în trafic. Așadar, misiunea acestei Școli este de a contribui la siguranța în trafic prin sesiuni de training ce cuprind cele mai bune practici și cele mai bune tehnologii de instruire. Interesant? Noi am spune că și foarte util! https://condusdefensiv.ro/

Și în acest fel am încheiat luna septembrie cu încă o întâlnire bogată, cu multe informații frumoase, cu atmosferă de familie, cu speakeri valoroși și sesiuni de networking; pentru că ProAfaceri susține mediul de afaceri regional și național prin implicarea în activități care să creeze oportunități pentru investitori, oameni de afaceri români și piața forței de muncă.

Articol scris de Oriana Pascu, membru ProAfaceri